Dierenpension & dierenartspraktijk

De inrichting hiervan verschuift ook. Niet alleen door de vernieuwde wetgeving, maar men verlangt ook meer luxe, comfort en een fraaie uitstraling

Otten Pet Cages kan u hierbij behulpzaam zijn.
Om een praktijk / kattenpension-hotel of opvangcentrum van een juiste inrichting te voorzien, kunnen wij zeer solide verblijven adviseren.
Deze verblijven voldoen aan het jongste honden en katten besluit.

Dierenverblijven, voorzien van aluminium en trespa wanden
Onze meerdelige dierenverblijven (units) zijn opgebouw uit naturel geanodiseerd aluminium koker (20x20mm) en verlijmde 3mm dikke witte trespa beplating. Dit houdt in, dat aan de binnen zijde strakke naden ontstaan, welke worden afgekit en het schoon houden vergemakkelijkt!
De panelen worden onderling middels rvs boutjes aan elkaar gekoppeld, multiplex (betonplex) plaat voorzien van antislip laag of 6mm witte trespa als bodemplaat. Ook deze bodemplaat wordt weer verlijmd en soms op enkele plaatsen met popnagels bevestigd.

De verblijven staan op gelagerde wielen, alles zwenkbaar en de voorste zijn dubbel geremd (in de rij- en draairichting).
Bij een 4- of 6-delig verblijf, kan gekozen worden uit een vast of uitneembare tussenwand.
De deuren zijn standaard voorzien van thermisch verzinkt gaas 25x25x1,75mm en vergrendelbare AXA handgreep.

Spijlen zijn ook tegen een meerprijs van Euro 30,00 per deur leverbaar.

Voor katten kan een rustplateau in de verblijven worden geplaatst. Deze zit 20mm van de achterwand af, wat het schoonmaken weer makkelijker maakt. Een rustplateau komt op Euro 20,00 per stuk.

Een draaibare dubbele rvs voerset kan ook in de deur worden ingebouwd en komt op Euro 30,00 per set.

Door onze jaren lange ervaring in dierenverblijven, kunnen wij u juist en correct adviseren

BEL GRATIS