Traditional

Fiberon Traditional Algemeen

 

Kies uw stijl: natuurlijke houtstructuur of een fijngeribbeld ontwerp
Duurzaamheid en een goede prijs/kwaliteit-verhouding in een onafgesloten composietmateriaal

Fiberon Traditional-terrasplanken geven u het gevoel van natuurlijk hardhout met een splintervrije plank van een alternatief voor hout. In tegenstelling tot hout, breekt, splitst of vergaat Traditional nooit. Traditional is gemaakt van 50% houtvezels en 50% polyethyleen, is 100% recyclebaar, hoeft nooit te worden geverfd of gebeitst en is uitstekend anti-slip, zelfs onder natte omstandigheden.

Traditional kunt u zagen en plaatsen net als hout, en is verkrijgbaar met platte of gegroefde randen. Gebruik terrasplanken met platte rand voor een aantrekkelijk framewerk voor een afgewerkt uiterlijk van terrassen of trapdraagbalken. Speciaal ontworpen voor verborgen terrasclips. Traditional-terrasplanken met gegroefde randen bieden een clipvrij oppervlak dat glad onder de voeten aanvoelt.

Technische informatie
•Afmetingen plankprofiel: 20 mm x 127 mm
•De terrasplanken zijn omkeerbaar met een houtstructuurpatroon aan de ene kant en een fijngeribbeld patroon op de andere kant.
•Materiaal: composiet van hout en plastic

Garantie
Fiberon Traditional-terrasplanken genieten 15 jaar beperkte residentiële garantie en 10 jaar beperkte commerciële garantie tegen scheuren, versplintering, delaminering, verrotting en structurele schade door schimmelbederf.

Fiberon Traditional kenmerken

  • Composiet terrasplanken vrijwaren u van het onderhoud dat u bij hout wel hebt. Zeer weinig onderhoud, u hoeft uw terras nooit meer te poetsen of verven.
  • Veiligheid telt. Anders dan hout splinteren of scheuren composiet terrasplanken niet. Waardoor uw huis veiliger is voor blote voeten, kleine kinderen en huisdieren.
  • Goed voor de omgeving. Onze composietmaterialen zijn vervaardigd uit gerecycled materiaal, gifvrij en geproduceerd met duurzame methodes.
BEL GRATIS