Kattenrennen / Tuinafscherming

De beste kwaliteit en service bij Otten Pet Cages

Bent u op zoek naar goede kattenrennen van de beste kwaliteit? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment van Otten Pet Cages. Al 45 jaar kunt u bij ons terecht voor de beste dierenverblijven. Wij produceren onze eigen kooien en verblijven, waardoor wij in staat zijn om de kwaliteit te controleren en hoog te houden. Daarnaast geeft het u de mogelijkheid om het verblijf naar geheel eigen inzicht te ontwerpen en in te richten. De kattenrennen van Otten Pet Cages zijn van de beste kwaliteit en gaan zeer lang mee. Zijn er onverhoopt mankementen aan het product? Dan kunt u altijd op onze hulp rekenen. Behoefte aan meer informatie over een kattenren bij Otten Petten Cages? Dan kunt u verder lezen of bekijk direct in onze online winkel ons aanbod van kattenrennen.

De kattenrennen van Otten Pet Cages

Kattenrennen zijn een ideale oplossing voor mensen die hun kat op een veilige manier willen laten binnen- of buitenspelen. Kattenrennen zorgen ervoor dat u uw kat niet aan een lijntje hoeft te houden. Daarnaast bezorgt u uw buren geen overlast. De kans op het zoekraken van uw kat is zeer klein. De kattenrennen zijn in vele uitvoeringen leverbaar. De rennen van Otten Pet Cages worden vaak gemaakt van thermisch verzinkt stalen panelen met gaas. U kunt ook kiezen voor een frame van geanodiseerd aluminium met gaas. Deze ren is zeer licht van gewicht en daarom eenvoudig in uw tuin te verplaatsen. Leuk is dat u de ren geheel naar eigen inzicht kunt inrichten.

Kies voor leuke speeltjes waar uw kat eindeloos mee kan spelen. Zo kan uw huisdier optimaal genieten van de buitenlucht. Meer informatie nodig? Kijk op onze website. Welke voordelen kunnen wij u bieden?

De voordelen van Otten Pet Cages

Naast de beste service kunt u bij Otten Pet Cages ook rekenen op:

  • Een grote kennis op het gebied van dierenverblijven
  • Iemand die met u meedenkt
  • Producten van de beste kwaliteit
  • Het bij u thuis langskomen om het verblijf in te meten (indien nodig)
  • Maatwerk

kattenrennen

Vraag een offerte voor kattenren aan!

Benieuwd geworden naar onze mooie kattenrennen? Heeft u nog vragen over onze producten? Dan kunt u ons mailen naar info@ottenpetcages.nl. Tevens is het mogelijk om te bellen naar 0492-361776. Bekijk onze online winkel voor ons gehele aanbod op het gebied van kattenrennen!

BEL GRATIS