Aluminium kattenrennen

Gooi dat tuigje maar weg

Bent u op zoek naar een prettige aluminium kattenren voor uw kat(ten)? Bekijk dan kattenrennen die wij in het verleden voor klanten installeerden. Heeft u een vraag? Of wilt u zelf een kattenren? Neem dan contact met ons op. Onze kattenren, gemaakt van lichtgewicht en roestvast aluminium, biedt u dé oplossing om uw gewaardeerde kat lekker buiten rond te laten rennen. Zonder lastig tuigje en zonder ongewenste situaties. Lees snel verder waarom een aluminium kattenren ook voor u de uitkomst biedt.

De voordelen van een kattenren

Een kattenren geeft uw kat(ten) precies vrijheid die u ze toewenst. Uw geliefde viervoeter kan vrij rondrennen in uw tuin of kamer, zonder dat u daar toezicht over hoeft te houden. De kattenren voorkomt namelijk de volgende ongewenste situaties. U kat kan niet ontsnappen en verdwalen. Ook kan hij of zij niet in de handen belanden van mensen die niet dezelfde liefde voor uw huisdier dragen als u.

aluminium kattenren

U wilt er liever niet aan denken wat zij uw kat aan zouden willen doen. Een derde belangrijk punt is dat de kans dat uw kat in aanraking komt met luizen, vlooien en ander ongedierte een stuk kleiner is als uw kat in de ren zit. Andere katten kunnen daar niet inkomen. En uw kat kan op deze manier ook niet zomaar in contact komen met straatkatten. Uw huisdier voelt zich niet opgesloten, maar kan veilig vanuit een vertrouwde plek rondkijken en genieten van de buitenlucht.

Waarom kiezen voor onze ren van aluminium?

Vrijwel elke kattenren van Otten Pet Cages is op maat gemaakt. Indien nodig komen wij vooraf bij u inmeten, zodat wij een ren kunnen realiseren die exact in uw tuin past. Het aluminium dat we gebruiken is geanodiseerd. Dit houdt in dat het aluminium elektrisch is geoxideerd. Dit zorgt ervoor dat het materiaal beter beschermd is tegen slijtage en corrosie. Het is hierdoor tevens extreem hard, krasvast en geleidt geen elektriciteit.

Vijf voordelen van aluminium

Dit veelzijdige materiaal dat we gebruiken voor onze kattenrennen is:

  • Stootvast en sterk
  • Uiterst licht en stevig
  • Roestvast en hygiënisch
  • Bestand tegen ultraviolette straling
  • Ongevoelig voor temperatuurschommelingen

 

Aluminium kattenrennen kunnen worden behandeld met verschillende coatings. We kunnen een kattenren geen laklaag geven, waardoor het aluminium materiaal zichtbaar is. Kattenrennen zijn ook in wit, groen of antraciet verkrijgbaar. Detail foto’s van de verschillende kleuren vindt u hieronder.

Antraciet

Groen

Aluminium

Wit

Wilt u een aluminium kattenren kopen?

Interesse in een kattenren? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken, via telefoonnummer 0492-361776 of e-mailadres info@ottenpetcages.nl. Via Otten Pet Cages bezit u straks ook een prima aluminium kattenren voor uw kat(ten)!

BEL GRATIS