Voliere binnen en buiten

Voliére 28

Voliére 27

Voliére 26

Voliére 25

Voliére 24

Voliére 23

Voliére 22

Voliére 21


Kwalitatieve dierenverblijven

Wilt u een kwalitatief goede voliere aanschaffen? Dat doet u toch bij de specialist? Juist: dat is Otten Pet Cages. Wij zijn de specialist op het gebied van dierenkooien, waaronder ook volieres. Wellicht bent u een vogelliefhebber en wilt u met een voliere een buitenverblijf maken voor uw vogels. Of bent u op zoek naar een dierenverblijf voor katten of honden? Wat uw wensen ook zijn, in onze online winkel kunt u uw voliere snel en eenvoudig bestellen. Wij leveren tevens maatwerk. Mocht u dus speciale wensen hebben. Of vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren. Wij staan altijd voor u paraat om uw vragen te beantwoorden en u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Krachtige materialen voor een lange duurzaamheid

Het specialisme van Otten Pet Cages komt onder meer tot uiting in de kwaliteit van onze weerbestendige voliere en overige aluminium buitenverblijven. Immers, deze verblijven hebben meer te verduren dan binnenverblijven en daarom bieden wij deze van de beste kwaliteit aan. Dit product is dan ook gemaakt van een geanodiseerd aluminium kokerprofiel, met thermisch dubbel verzinkt gaas. Deze materialen zorgen niet alleen voor een perfecte uitstraling (het oog wil immers ook wat) maar zorgen tevens voor duurzaamheid. Geanodiseerd aluminum is aluminium met een soort toplaag, coating. Deze toplaag zorgt ervoor dat het aluminium van de voliere beschermd wordt tegen roesten. Ook is het aluminium op deze manier bestand tegen weersinvloeden en urine.

De voliere als ideaal buitenverblijf voor uw dieren

De voliere is geschikt als buitenverblijf voor onder andere vogels, katten, honden en puppy’s. Desgewenst kunt u deze bij Otten Pet Cages op maat laten maken en in onze webshop bestellen. Daarbij heeft u zelfs de keuze om voor een poedercoating te kiezen, voor een zeer luxueuze uitstraling. De kleuren waar u uit kunt kiezen zijn:

  • Donkergroen
  • Donkerblauw
  • Antraciet Grijs

Kortom: u kunt uw voliere geheel naar eigen wens samenstellen en eenvoudig in onze online winkel bestellen!

Voliere

Vragen over onze webshop?

Heeft u vragen over het kopen van uw voliere? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied van Otten Pet Cages? Wij staan u graag te woord met professioneel advies.Neem dan eens contact op met ons door te bellen naar 0492-361776 of een e-mail te sturen naar: info@ottenpetcages.nl. Otten Pet Cages: de specialist voor uw voliere!

BEL GRATIS