Caviakooi

Dé webshop voor knaagdierverblijven

Wilt u een kwalitatief goede caviakooi aanschaffen voor uw knaagdiertje? Dan zit u bij Otten Pet Cages goed! Wij kunnen geheel naar uw wens een caviakooi op maat realiseren zodat uw huisdiertje alle ruimte en benodigdheden heeft die het zich maar kan wensen. Wij zijn dé specialist om dierenverblijven van hoge kwaliteit te produceren, geheel naar klantwens. Doordat wij van productie tot levering alles in eigen beheer houden, weten wij de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze online winkel, wij staan u graag te woord!

Duurzaam dierenverblijf

Otten Pet Cages vervaardigd dierenverblijven met de grootste zorg en aandacht. Ook uw caviakooi voldoet aan alle eisen die u van dit verblijf mag verwachten. De caviakooi is gemaakt van stevige materialen, waardoor de duurzaamheid gegarandeerd blijft. Besluit uw cavia zijn tandjes in de tralies van de kooi te zetten? Geen probleem: het aluminium is zeer slijtvast. Heeft u bepaalde wensen bij de aanschaf van de caviakooi? Maak deze gerust kenbaar. Immers, Otten Pet Cages levert maatwerk en denkt tevens met u mee voor het inrichten en ontwerpen van de caviakooi.

Wij werken voor zowel particulieren als voor dierenpensions- en praktijken. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Een caviakooi op maat laten maken?

Met meer dan 45 jaar ervaring, kunnen wij ons met recht specialist in dierenverblijven noemen. Doordat wij al onze dierenverblijven in eigen beheer produceren en leveren, weten wij onze hoogwaardige kwaliteit keer op keer hoog te houden.

caviakooi

Daarbij leveren wij tevens maatwerk: u kunt bijvoorbeeld uw caviakooi geheel naar eigen wens ontwerpen en inrichten. Bent u particulier en wilt u een goede kooi voor uw knaagdiertje aanschaffen? Of heeft u een dierenpension en wilt u een praktijkinrichting laten maken? Bestel eenvoudig onze verblijven online in onze webshop! De voordelen van Otten Pet Cages zetten we hieronder nog eens overzichtelijk voor u op een rij:

  • Dierenverblijven van de allerbeste kwaliteit
  • Naar klantwens gemaakt
  • Wij kunnen met u meedenken en geven advies
  • Onze medewerkers kunnen bij u langs komen om het verblijf in te meten
  • Vrijblijvende offertes

Neem contact op met Otten Pet Cages

Wilt u meer informatie over het laten maken van een kooi? Of heeft u vragen over uw bestelling in onze online winkel? Neem dan contact op door te bellen op telefoonnummer: 0492-361776 of mail naar: info@ottenpetcages.nl. Uw caviakooi bestelt u snel en eenvoudig in de webshop van Otten Pet Cages!

BEL GRATIS