Over Otten Pet Cages

Al geruime tijd is Otten Pet Cages specialist in het verzorgen van huisvesting voor huisdieren. De laatste jaren is het zich gaan specialiseren in maatwerk producten. Waaronder kattenrennen, tuin- en balkonafschermingen maar ook kittenkooien en horren. Omdat er geen standaard producten op voorraad zijn wordt alles specifiek op klantenwens samengesteld en geproduceerd. Dit geeft de klant veel keuze vrijheid en stelt het bedrijf in staat om flexibel te zijn. Vrijwel alles komt uit eigen productie wat de kwaliteit van de producten waarborgt.

Onze geschiedenis

Otten Pet Cages is opgericht in 1973 en begonnen als eenmanszaak. In 1998 is het bedrijf voortgezet door de 2e generatie als V.O.F. en inmiddels is het uitgegroeid tot een familiebedrijf met de 3e generatie. Het bedrijf richt zich al 5 decennia op het huisvesten van voornamelijk huisdieren. Wat begon met de verkoop van standaardkooien, is in de loop der jaren uitgegroeid tot het maken van voornamelijk maatwerk producten. Otten Pet Cages richt zich hoofdzakelijk op klanten binnen de Benelux en Duitsland en bedient daarmee zowel de particuliere als zakelijke markt.

Over ons kat in geschiedenis blok

Voor groot en klein

Otten Pet Cages levert kwaliteitsproducten aan zowel de zakelijke markt alsook aan particulieren. Vele dierenopvangcentra en dierenartsen hebben wij reeds mogen voorzien van de meest uiteenlopende dierenverblijven. Daarnaast werken wij nauw samen met de Nationale Dierenbescherming en leveren wij ook dierenopnameverblijven voor groenscholen in heel Nederland. Voor de particulieren- en zakelijke markt behoren wij tot één van de meest gerenommeerde specialisten in dierenverblijven van Nederland, waarbij wij worden genoemd om onze persoonlijke service, kwaliteit en maatwerk. Of u nou op zoek bent naar een hondenren, een volière, een konijnenhok of een kattenren, voor één dier of voor een meerdere dieren, Otten Pet Cages is de specialist die altijd een passende oplossing voor u heeft.

Kwaliteit voorop

Er wordt enkel gewerkt met Europese materialen en producten welke voldoen aan de gestelde richtlijnen binnen de EU. Alle materialen zijn uitvoerig getest en garanderen een lange levensduur van het product.

Ons assortiment

Wij beloven plechtig...