Over ons

De dierenkooi specialist

Otten Pet Cages is al 55 jaar Dé dierenkooi specialist bij uitstek! We zijn een echt familiebedrijf dat met veel aandacht voor de wensen van de klant te werk gaat.

Sterk in maatwerk

De dierenverblijven worden in eigen bedrijf geproduceerd. Op deze manier houdt Otten Pet Cages zeer goed haar hoge kwaliteitsniveau in de hand. De dierenverblijven worden volledig op maat gemaakt. Wij denken graag met de klant mee om een zo optimaal mogelijk verblijf te ontwikkelen. Otten Pet Cages is sterk in maatwerk.

Service achteraf

Niet alleen benadrukken wij de productkwaliteit, maar ook onze service en after sales hebben bij ons de hoogste prioriteit. Mocht er onverhoopt toch een mankement zijn aan ons product, ook dan is Otten Pet Cages er ten alle tijden voor haar klanten.

Uitsluitend Europese producten

Wij gebruiken uitsluitend in de EU geproduceerde materialen. Dit doen wij om een hoge kwaliteit te waarborgen.

Kattenrennen.nl

Kattenrennen.nl is onderdeel van Otten Pet Cages en richt zich volledig op het ontwerpen, produceren en installeren van kattenrennen en alle daarbij horende producten.

Als wij een kattenren produceren kunnen wij deze voorzien van klimpalen, krabpalen, sloten, voerbakken, klimtrappen en alles wat een kat nodig heeft.

BEL GRATIS