Tuinafscherming

De specialist in dierenverblijven

Bent u op zoek naar een stevige tuinafscherming voor uw huisdier? Bezoek dan eens de online winkel van Otten Pet Cages. 45 jaar geleden zijn wij begonnen om ons te specialiseren in dierenverblijven. Wij zijn gestart met het produceren van onze eigen dierenkooien en -verblijven. Doordat wij onze producten zelf produceren, zijn wij in staat om de kwaliteit te waarborgen. Daarnaast kan de klant geheel naar eigen inzicht de afscherming of kooi laten ontwerpen. Wij leveren niet alleen afschermingen met de beste kwaliteit, maar u kunt ook rekenen op de beste nazorg. Wanneer er mankementen aan uw tuinafscherming zijn, staan onze experts klaar om te helpen. Benieuwd geworden naar onze top service of onze mooie producten? Dan kunt u verder lezen of u bestelt direct een degelijke en stevige tuinafscherming via onze online winkel.

Het beste materiaal voor uw tuinafscherming

Een tuinafscherming is een fijne oplossing voor mensen die hun huisdier op een onbezorgde manier willen laten buitenspelen. Met een tuinafscherming kan bijvoorbeeld uw kat niet zomaar uit uw tuin weglopen. Hij zal voor minder overlast zorgen bij de buren en het zoekraken van uw huisdier wordt uiteraard tot minimum beperkt. Qua tuinafschermingen zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk. U heeft de keuze uit tuinafschermingen van thermisch verzinkt stalen panelen met gaas of een frame van geanodiseerd aluminium met gaas. Dit laatste type afscherming is zeer lichtgewicht en is hierdoor eenvoudig te verplaatsen in uw tuin. De mogelijkheden voor de inrichting van een kattenren of tuinafscherming zijn eindeloos. Wij hebben vele leuke speeltjes voor uw huisdier in het assortiment.

Hij zal hierdoor optimaal genieten van de buitenlucht. Bezoek onze website voor meer informatie. Wat kunnen wij u nog meer bieden?

Otten Pet Cages voor de beste service

Otten Pet Cages gaat alleen voor de beste service. Daarnaast staan wij er bekend om dat:

  • Wij met u meedenken
  • Wij alleen producten leveren van de beste kwaliteit
  • Wij vakkundig maatwerk leveren
  • Wij een grote expertise hebben op het gebied van huisdierverblijven
  • Wij (indien nodig) bij u langskomen om het verblijf in te meten

tuinafscherming

Mail of bel ons!

Meer weten over onze mooie producten of een tuinafscherming? Dan kunt u mailen naar het emailadres info@ottenpetcages.nl. Bellen is mogelijk via het telefoonnummer 0492-361779. Wilt u gelijk overgaan tot aankoop? Plaats dan een bestelling van een tuinafscherming in onze webwinkel.

BEL GRATIS