Voorwaarden

1. Algemeen
Door te bestellen bij Otten Pet Cages gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden vallen onder het Nederlandse recht. De voorwaarden kunnen zonder aankondiging wijzigen. De inhoud van de website evenals de inhoud van alle andere uitingen van Otten Pet Cages zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Otten Pet Cages kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Otten Pet Cages is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

2. Prijzen
Alle prijzen zijn incl. 21% BTW
Prijzen kunnen zonder opgaaf van redenen aangepast worden. Vaak gebeurt dit vanwege prijswijzigingen van leveranciers. Indien de prijs hoger blijkt te zijn dan op de website wordt aangegeven, krijgt u de mogelijkheid uw bestelling te annuleren

3. Aanbiedingen
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

4. Afbeeldingen en omschrijvingen
Het gebruik van onze foto’s en tekst op enigerlei wijze dan ook, is nooit toegestaan zonder onze schriftelijke toestemming. Of de foto’s nu zijn voorzien van een logo of watermerk doet niet ter zake!! Het oneigenlijke gebruik wordt gezien als plagiaat en is dus vervolgbaar.

Plagiaat is het gebruiken van een werk zonder toestemming en zonder vermelding van de oorspronkelijke auteur, waarbij de pleger van het plagiaat het doet voorkomen alsof dit zijn eigen oorspronkelijke werk is.

5. Bestellen
U gaat een koopovereenkomst aan zodra u op bevestigen hebt geklikt in het laatste venster van de bestelprocedure. Otten Pet Cages behoudt zich het recht voor om bestellingen, gedeeltes van bestellingen of specifieke klanten te weigeren.

6. Betaling
De betaling geschiet vooraf per bank op Rabobank te Gemert IBAN: NL52RABO0116179511 BIC: RABONL2U of op nummer IBAN: NL25INGB0003633869 BIC: INGBNL2A tav Otten Pet Cages te Gemert, onder vermelding van uw naam en woonplaats.
Bij opmaat gemaakte rennen/verblijven betaalt u 50% van het totaalbedrag bij opdracht, resterende bedrag contant bij levering.

7. Bezorging
Artikelen worden verzonden nadat de betaling is ontvangen. Mocht een pakket niet kunnen worden afgeleverd zal door de desbetreffende vervoerder een bericht met nadere bezorg informatie worden achter gelaten. Mocht het product na meerdere malen niet bezorgbaar zijn wordt het geretourneerd naar Otten Pet Cages, voor iedere volgende poging tot verzenden opnieuw verzendkosten berekend worden. Wij streven naar bezorging binnen 1 week. Dit kan soms wat langer duren, bijvoorbeeld indien een product niet op voorraad is.

8. Retourneren
Reclamaties dienen direct na aflevering te gebeuren. Rennen/verblijven die op maat voor u gemaakt zijn kunnen niet terug genomen worden. Ruilen is dan niet mogelijk. Mocht u onverhoopt een verkeerde maat van een product (tas -kittenkooi – bench) hebben besteld kan deze worden geretourneerd. Het artikel moet ongebruikt, ongeopend in de originele verpakking en zonder beschadigingen geretourneerd worden. De kosten van verzenden zijn voor uw eigen rekening (tenzij anders aangegeven). Wij adviseren om dit aangetekend en verzekerd te doen aangezien ook het risico van transportbeschadiging of vermissing aan uw kant ligt. Voor het versturen van een ander maat komen dan vanzelf sprekend weer verzendkosten. Voor de details van verzenden kunt u contact opnemen met Otten Pet Cages

Retourbeleid – Herroepingsrecht

Aan:
Otten Pet Cages
Witte Brug 11A
5421 XX Gemert
0492-361776
info@ottenpetcages.nl

Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de aankoop van de volgende goederen herroep.

Order / bestelnummer:

Besteld op:

Ontvangen op:

Naam:

Adres:

Postcode:

Plaats:

Datum heden:

BEL GRATIS